İŞ İLANI DETAYI

Aşağıdaki niteliklere sahip Oto Elektrikçisi aranmaktadırUygun adayların raşağıdaki iletişim numarası üzerinden iletişime geçmesi gerekmektedir.Adres : Karadenizliler MahBarbaros CadNo: 105 Başiskele - Kocaeliİzmit güzergahında servis bulunmaktadır, diğer güzergahlarda Servis yoktur, yol ücreti verilecektir.Mesai saatleri içerisinde iş yeri adresimize gelip görüşebilir veya CV’lerinizi 0533 383 59 63 -0533 153 98 17 nolu numaralar arayarak Whatsapp üzerinden gönderebilirsiniz.


Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeMeslek lisesi mezun,Ağır vasıta elektrik aksamlarına yönelik en az 2 yıl tecrübeli,Tercihen teknik doküman ve devre şemalarını okuyup yorumlayabilen, İletişim becerileri ve ekip çalışmasına yatkınlık, Disiplinli ve özverili çalışmayı ilke edinmiş, Sonuç odaklı çalışabilen.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Başiskele
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Başiskele veya Edmeg Kocaeli Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder