İŞ İLANI DETAYI

Kırşehir RENAULT ve DACİA Yetkili Satıcısı ÇAĞLAYANLAR Otomotiv'de Mekanik Teknisyeni olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki kriterlere uygun personel alınacaktırİlgilenen vatandaşlarımızın firma ile iletişime geçmeleri rica olunurGenel Nitelikler Tercihen Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü, Motor Bölümü veya Meslek Yüksek Okulu’ndan ilgili bölümlerden mezun, B sınıfı ehliyeti olan ve aktif olarak araç kullanabilen, Otomotiv sektöründe servis tecrübesi olan, Planlama ve problem çözme yeteneğine sahip, İş TanımıBakım/onarım işlemlerinin marka standartlarına, bakım/onarım metotlarına ve İSG kurallarına uygun olarak yapılması,Yapılan onarımların arıza sebeplerinin değerlendirilmesi, Araçlarda tespit edilen ek işlerin iş emrine kaydedilmesi ve mekanik atölye şefinin durum ile ilgili bilgilendirilmesi,Kalite kontrol süreçlerine dahil olmak.


Başvuru için;Çağlayanlar Renault Dacia Plaza


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAYSERİ ASFALTI ÜZERİ 3. KM. KIRŞEHİR MERKEZ KIRŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇİÇEKDAĞI , KAMAN , KIRŞEHİR MERKEZ , MUCUR , AKPINAR , AKÇAKENT , BOZTEPE İrtibat Bilgileri : İsim : Murat Şimşek Ünvan : Telefon : 905444254062 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırşehir
İlçe : Çiçekdağı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905444254062

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Otomotiv iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kırşehir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kırşehir, Edmeg ÇİÇEKDAĞI veya Edmeg Kırşehir Otomotiv gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kırşehir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kırşehir İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırşehir Geneli İş İlanları