İŞ İLANI DETAYI

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN ŞİRKETİMİZİN ANADOLU VE AVRUPA YAKALARINDA BULUNAN ATÖLYELERİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE USTALAR ALINACAKTIRİŞ TANIMI:MEKANİK BİRİMİNDE OTOBÜS VE METROBÜSLERİN TAMİR BAKIMINI YAPACAK, İŞİNİN EHLİ, TEMİZ VE DÜZENLİ ÇALIŞACAK, GRUP ÇALIŞMASINA YATKIN VE YÖNETİCİLERİNİN TAKİBİNDE ÇALIŞACAK USTA YARDIMCISI VE ÜSTÜ POZİSYONLARI İÇİN ARAYIŞIMIZ MEVCUTTUR.GENEL NİTELİKLER:FİRMAMIZ BÜNYESİNDE VARDİYALI VE HAFTAİÇİ ÇALIŞMASI MEVCUTTUR, SEKTÖRÜ VE ÇALIŞMA ORTAMINI BİLEN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ.TERCİHEN USTA VE USTA ÖĞRETİCİLİK BELGELERİ OLAN, İLGİLİ BÖLÜMLERDEN MEZUN OLABİLİR,GARAJLARIMIZ 2 VARDİYALI ŞEKİLDE HİZMET VERMEKTEDİR, 08:00-20:00- 20:00-08:00 İŞİN İŞLEYİŞİNE GÖRE MESAİ DURUMLARI OLABİLİYOR.



Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek 25- -50 (16.11.1999 - 18.10.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İKİTELLİ OSB DEPARKO SAN. SİT. NO:17 BAŞAKŞEHİR İSTANBUL BAŞAKŞEHİR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAKIRKÖY , BEŞİKTAŞ , BEYKOZ , BEYOĞLU , EYÜP , FATİH , GAZİOSMANPAŞA , KADIKÖY , KARTAL , SARIYER , ŞİŞLİ , ÜSKÜDAR , ZEYTİNBURNU , BÜYÜKÇEKMECE , KAĞITHANE , KÜÇÜKÇEKMECE , PENDİK , ÜMRANİYE , BAYRAMPAŞA , AVCILAR , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , GÜNGÖREN , MALTEPE , SULTANBEYLİ , TUZLA , ESENLER , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY , BAŞAKŞEHİR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ , ARNAVUTKÖY , SULTANGAZİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : SİNEM KAYA Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI UZMANI Telefon : 905397218994 E-posta : sinem.kaya@ulasim-as.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemek Ücreti Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği En Az Ücret : 35000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 70000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Başakşehir
Pozisyon : Otomotiv
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905397218994
sinem.kaya@ulasim-as.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Otomotiv iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Başakşehir veya Edmeg İstanbul Otomotiv gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.