İŞ İLANI DETAYI

Arslanlar otomotiv bünyesinde Binek ve ticari araçların periyodik bakım ve onarımları yapmak, yeni araçların teslim öncesi bakımlarını gerçekleştirmek En az Endüstri Meslek Lisesi motor veya oto elektrik ve elektronik bölümü mezunu olmak ya da Ustalık Belgesine sahip , Tercihen üniversitelerin Otomotiv Teknolojileri bölümü mezunu Askerliğini yapmış B sınıfı ehliyetli Otomotiv teknolojisi teknisyeni aranmaktadır.İŞKUR sisteminden başvuru yaptıktan sonra,firma ile iletişime geçebilirsinizB.Ç.


Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İZMİR YOLU 5 KM KEPEZ ÇANAKKALE ÇANAKKALE MERKEZ ÇANAKKALE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇANAKKALE MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Harun AZMAN Ünvan : Telefon : 902862630625 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çanakkale
İlçe : Çanakkale Merkez
Pozisyon : Otomotiv
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902862630625

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Otomotiv iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Çanakkale ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Çanakkale, Edmeg Çanakkale Merkez veya Edmeg Çanakkale Otomotiv gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Çanakkale ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder