İŞ İLANI DETAYI

25 odalı Aile otelimizde çalışmak üzere, temizlik görevlisi aranmaktadır.Otelimiz E90 KARAYOLU ÜZERİNDE Taşpınar mevki, Saraykent Dinlenme Tesisleri içerisindedir.Tesisimizde Petrol Ofisi, Köfteci Yusuf ve Otelimiz yer almaktadır.Otelimiz butik olup, ortalama yarı kapasiteyle çalışmaktadır.Odaların her gün düzenli temizliği çarşaf değiştirme, havlu seti yenileme, yer, mobilya ve Banyo Tuvalet temizliği gibi işlemler günlük olarak yapılması gereken rutin işiniz olacaktırMisafirlerin konakladığı ve çıkış yaptığı odalar günlük olarak temizlenir ve tekrar kullanım için hazır hale getirilirHavlu ve çarşaflar çamaşırhanede makinada yıkanır ve çarşafların ütüsü yapılarak havlularla birlikte odalara tekrar servis edilir, çarşaflar değiştirilirOdalarda ve otelimizin işletme katında bulunan genel kullanım alanlarının düzenli temizlik takibi ve bu alanda bulunan çalışma ofisi ile yine tuvalet gibi muhtelif yerlerin temizliği günlük olarak yapılır.Çalışma saatleri: 08:00 ile 17:00 arasıdır.Haftalık izin günü sabit olmamakla birlikte, iş başı yapılmasıyla eş zamanlı olarak derhal sgk girişi yapılacaktır.Yemek ve personel servisimiz bulunmaktadır. 


Adli sicil arşiv kaydı bulunmayanKalıcı sağlık sorunu ve bulaşıcı hastalığı olmayanKişisel temizliğine özen gösteren, iş prensiplerini aksatmadan çalışabilecek.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aksaray
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Aksaray BİLİMKENT TURİZM PETROL EĞİTİM NAKLİYAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder