İŞ İLANI DETAYI

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz üretici-endüstriyel-entegre-ihracatçı tekstil kumaş firmasında Yuvarlak Örme Alanında deneyimli Örma Palnlama Sorumlusu istihdam edilecektir.


-Üniversitelerin lisans düzeyinde bölümlerinden mezun olmak.Tercihen; Kimya Mühendisi,Tekstil Mühendisi,Makine Mühendisi,Endüstri Mühendisi olarak mezun olmak,-Örme Bölümünün Planlama Süreçlerini Yapmak,-Tekstil Kumaş,Yuvarlak örme alanında 7 yıl ve üzeri deneyimli mühendis olmak,-Tercihen İngilizcesi iyi olmak,-İş ve meslek disiplinlerini edinmiş,istikrarlı kariyer geçmişine sahip olmak,-Tekirdağ Çorlu,Çerkezköy,Kapaklı ikametli olmak veya lokasyonlarda  ikamet edebilir olmak,-Bay adayların askerliğini yapmış veya askerlikle ilişiği bulunmamak,NOT:ÖZGEÇMİŞLERİ FOTOĞRAFSIZ VE ADRES BİLGİLERİ YETERSİZ ADAYLARIN MÜRACATLARI DİKKATE ALINMAYACAKTIR. Firmamız aracılığı ile iş arayan adayların özgeçmişleri ve müracat formunda belirtilen; Kimlik,Eğitim-Mezuniyet gibi bilgilerin İŞKUR KRİTERLERİ gereği resmi evrak ile teyidi ve müracat anında firmamıza  ibrazı gerekmektedir. ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK EĞİTİM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ Türkiye İş Kurumu nun 303 numaralı izin belgesi ile 2008 yılından beri İŞKUR Özel İstihdam Bürosu faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Tekirdağ ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tekirdağ gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tekirdağ ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder