İŞ İLANI DETAYI

ORGANİZASYON FİRMAMIZDA YETİŞTİRİLMEZ ÜZERE ÖNCE SAHA VE KURULUM ÖĞRENİP DAHA SONRA İŞ YÖNETİMİNİ ÖĞRENECEKTİR.İLERDEKİ HAYATINDA MADDİ OLARAK İYİ KAZANÇ SAĞLAMAK VE GELECEĞİNİ GARANTİ ALTINA ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA HASSASİYETLE İŞ ÖĞRETİLECEKTİRWww.goksuorganizasyon.com veb sayfamızı inceleyiniz .ÜCRET-SSK VE YEMEK KONUSUNDA SIKINTI YOKTUR.İŞLERİMİZ YIL İÇERİSİNDE YAZ AYLARINDA 60-70 GÜN CİVARI YOĞUNDUR.BU GÜNLERDE KURULUMLARIN GERİ TOPLANMASI İÇİN AKŞAM ÇALIŞMALARIMIZDA OLACAKTIR.YOĞUNLUK VE İŞ OLMAYAN AY VE GÜNLERDE SSK VE MAAŞ DEVAM EDECEK OLUP BOL ŞEKİLDE İZİNLER VERİLECEKTİR.BAŞLICA İŞ ALANLARIMIZ:SÖZ -NİŞAN VE KINA FONLARI KURULUMU ,DÜĞÜN ALANI GENEL SÜSLEME ,ÇADIR KURULUMLARI,KISMİ OLARAK MASA SANDALYE KURULUMLARI.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım ÇalışmasıKURULUM YAPILIRKEN ARAÇ KULLANIMI OLACAĞINDAN DOLAYI EHLİYETLİ OLMALIDIR.YERİ GELDİĞİNDE BEDENSEL GÜCE GEREK DUYULDUĞUNDAN FİZİKİ BİR ENGELİ OLMAMALIDIR.İŞİ ÖĞRENDİĞİNDE İYİ BİR GELİR VE GELECEK SAĞLAYACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tokat
İlçe : Tokat Merkez
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Tokat ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tokat, Edmeg Tokat Merkez gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tokat ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Tokat Geneli İş İlanları