İŞ İLANI DETAYI

İzmirde bulunan şirketimizde görev alacak ''Operasyon Yöneticisi'' aramaktayızİŞ TANIMI Projenin operasyonel faaliyetlerini yürütmek, Müşteri ilişkilerinin yürütülmesini sağlamak, Bölge Müdürü’ne projenin genel durumları ile ilgili rapor sunmak ve astlarına üst yönetimden bilgi akışını sağlamak, Projenin aylık bütçesinin gerçekleşme oranlarını takip ederek, gerçekleştirilmesini sağlamak, Kendisine bağlı projelerin aylık menülerinin belirlenmesini ve müşteri dönüşlerine göre uygunluğunu sağlamak ve menüleri onaylamak, Hammadde mal kabul şartları ve ürün depolama kurallarının projede uygulanmasını sağlamak, Proje açılış/kapanışlarında gerekli işlemlerin diğer birimlerle koordinasyon içinde gerçekleştirilmesini sağlamak, Aylık puantaj formlarını kontrol etmek ve onaylamak, Ekibine koçluk ve liderlik etmek, Ekibinin haftalık/aylık çalışma çizelgesini oluşturmak, uyumlu çalışmalarını sağlamakPersonellerin maksimum verim elde edecek şekilde çalışma planlarını oluşturmak ve takip etmek.


Tercihen üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümlerinden mezun, Toplu yemek üretim ve servis hizmeti sunumunda, ilgili pozisyonda en az 5 yıl tecrübeli, Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemlerinde ISO 9001, ISO 14 001, ISO 18 001, ISO 22 001 bilgi ve deneyim sahibi, Liderlik vasfı yüksek, ekip yönetiminde başarılı, Müşteri odaklı ve markayı sahiplenebilen, MS Office programlarını etkin kullanabilen, raporlama yeteneğine sahip İş disiplinine sahip, Dış görünüşüne özen gösteren, etkin iletişim tarzına sahip, Yoğun iş temposuna, vardiya sistemine ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek, İkna kabiliyeti, planlama ve organizasyon yeteneği yüksek, Seyahat engeli olmayan. Urla'da ikamet eden yada ulaşım sorunu olmayan,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Urla
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir Bcc Catering İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir , Edmeg Urla gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İzmir İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder