İŞ İLANI DETAYI

OPERASYON UZMAN YARDIMCISI ALIMI YAPILACAKTIR.En az ön lisans tercihen lisans mezunu,Tercihen Temizlik Kimyasalları ve Kağıt Grupları operasyonunda deneyim sahibi,Tercihen üniversitelerin istatistik, işletme bölümünden mezun olmuş,MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen,B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen,İletişim becerisi yüksek,Takım çalışmasına yatkın,Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı ilke dinmiş,Organizasyon sevk ve idare yetkinliğine sahip,İl dışı seyahat engeli bulunmayanEsnek mesai saatlerine uygun çalışabilen.


Müşteri taleplerini takip ederek müşterilere geri bildirimlerde bulunmakDüzenli olarak departman raporlamalarını gerçekleştirmekERP sistemi üzerinden sipariş girişlerini takip etmek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AKÇABURGAZ MAHALLESİ, 3085 SOKAK D:6/2, 34522 ESENYURT ESENYURT İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KÜÇÜKÇEKMECE , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ İrtibat Bilgileri : İsim : İPEK DUMAN Ünvan : Telefon : 905423242436 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Küçükçekmece
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905423242436

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KÜÇÜKÇEKMECE gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.