İŞ İLANI DETAYI

Türkiye’de Turizm & Otelcilik Sektörünün Güçlü Temsilcisi CRYSTAL HOTELS bünyesinde bulunan CRYSTAL SUNSET işletmemizde görev yapacak  Yiyecek İçecek alanından sorumlu  OPERASYON MÜDÜRÜ    aramaktadır. 


 Lisans - Meslek Yüksek Okulu mezunu.İlgili Pozisyonda en az beş yıl tecrübesi olan.İngilizce - Almanca - Rusça dillerinden en az birini çok iyi seviyede bilen,ikinci Dil tercih nedenidir.Prezentabl, güleryüzlü ve çalışkan.Dış görünümü ve kişisel bakımına özen gösteren.F & B Operasyonları hakkında deneyimine sahip,Güvenli Turizm Sürdürülebilirlik Sertifikaları konularında deneyim yaşamış,Misafir ve Çalışan Mutluluğu konusuna inanan,Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmayan,Ms Office programlarına hakim,Sedna kullanmış olmak tercih nedenidir.Maliyet Hesaplaması ve Takibi Konularında Raporlama Yapma becerisi yüksek,        OPERASYON MÜDÜRÜ


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Antalya CRYSTAL HOTELS İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder