İŞ İLANI DETAYI

Uşak Karma Osb de Kumaş boya-terbiye, apre ve baskı işlemleri yapan fabrikamız ONTAÇ TEKSTİL de; Muhasebe bölümünde görevlendirilmek üzere;Bay ve Bayan,20-40 yaşları arasında,Erkek adaylar için askerliğini yapmış,Konusunda deneyimli,Hızlı öğrenebilen, İşinde titiz ve disiplinli,Tek düzen hesap planına hakim,Muhasebe kayıtlarını yapabilen,Ekip çalışmasına uygun,Office programlarını kullanabilen, vbGörev ve işlemleri yerine getirebilecek takım arkadaşları aramaktayız.Servis ve yemek mevcuttur.


Güncel özgeçmişinizi e-mailinfo@ontactekstil.com.tr yoluyla göndererek başvurularınızı yapabilirsiniz. Fabrikamıza ulaşım bilgisi ve diğer sorularınız için aşağıdaki telefon numarasından bilgi alabilirsiniz .İlgili mailde hangi pozisyona başvuru yaptığınızı lütfen belirtiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -40 (31.08.2004 - 5.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -40 (31.08.2004 - 5.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KARMA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 4. CD. NO:23 UŞAK MERKEZ UŞAK / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : UŞAK MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Emine Acar Ünvan : İnsan Kaynakları Yetkilisi Telefon : 902762340211 E-posta : info@ontactekstil.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Uşak
İlçe : Uşak Merkez
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902762340211
info@ontactekstil.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Uşak ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Uşak, Edmeg Uşak Merkez veya Edmeg Uşak Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Uşak ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Uşak Geneli İş İlanları