İŞ İLANI DETAYI

Şantiye ön muhasebesinden anlayan, daha önce inşaat sektöründe çalışmış, aşağıda maddeler halinde beliritilen işlerden sorumlu, ön muhasebeci arayışımız mevcutturMerkez muhasebe ve finans departmanları ile koordineli çalışma yapılacak,Şantiye ve merkez ofis koordinasyonunun sağlanması,Günlük olarak alış ve satış faturalarının kayıt altına alınması,Ürün stoklarının düzenli olarak tutulması ve takibinin sağlanması,Fatura, irsaliye ve diğer belgelerin kontrol ve organizasyonunu yapılması,Cari hesapların takibi ve mutabakatların düzenli olarak yapılması, Alt yüklenici hesaplarının takibi,Personel puantajlarının kontrolünü ve takibinin yapılması,Yazışma, sözleşme, rapor vbDokümanı düzenli bir biçimde dosyalanmasının yapılması,Personel giriş ve çıkışlarının yapılması,Personel özlük dosyalarının arşivlenmesi ve takibinin yapılması.


Çalışma şekli tek vardiya olup; haftasonu tatildir.Servis imkanı ve ücret gibi konular yüz yüze görüşmede konuşulacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Tekirdağ İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder