İŞ İLANI DETAYI

Firmamızda çalıştırılmak üzere DENEYİMLİ ÖN MUHASEBE personeli alınacaktır.Sorumluluk sahibi,işini özveri ile yapan,disiplinli,tecrübeli ve gerçekten işe ihtiyacı olan mesai saatlerinde işi ile meşgul olacak kişilerin başvurması rica olunurMüracaat İçin;İnternet sitemizden başvuru yaparak, firma dogan_med@yahoo.com Mail adresine CV gönderinizUygun görülmesi halinde irtibata geçilecektir.


Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesiİş TecrübesiMedikal sektör geçmişi olan ÖN MUHASEBE'de tecrübe sahibi öncelik sebebidirOffice programlarına hakim. excel-wordMuhasebe programlarına hakim.E-fatura işlemleri, cari takibi, çek işlemlerini yapabilecek,düzenli,disiplinli çalışacak kişiler.Müracaat İçin;dogan_med@yahoo.com Mail adresine CV gönderiniz. Uygun görülmesi halinde irtibata geçilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GÜLTEPE MAH. 3. TOPTANCILAR SK. NO:2 D:901 (MAQAM OFİS A/BLOK) SİVAS MERKEZ SİVAS / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİVAS MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta : dogan_med@yahoo.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sivas
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
dogan_med@yahoo.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder