İŞ İLANI DETAYI

> Mekanik tesisat alanında faaliyet gösteren firmamız için,>30-45 yaş aralığında,> En az lise mezunu> Kadın / Erkek Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış > B Sınıfı ehliyetli > Dia programını kullanabilecek, tecrübeli en az 2- 3 yıl , ba/bs risk analizi vs işleri yapacak Ön Muhasebeci alımı yapılacaktır. > Yemek ücreti verilecektir.Servis vardır.> Çalışma gün ve saatlerimiz haftanın 6 günü 08:00-18:00 şeklinde olup pazar tatildir.CEREN HANIM05551675454Günlük muhasebe kayıtlarının tutulması ve güncellenmesi, Banka hareketlerinin takibi ve banka işlemlerinin yürütülmesi, E-Fatura, E-Arşiv Fatura kesimi ve takibi, Çek ve rutin ödemelerin takibi Depo, stok, irsailiye kontrolü Araç takip uygulamasının kontrolü, şirket içi kameraların ve personelin takibi Enflasyon muhasebesi Personel maaş hesaplamalarının yapılması ve ilgili işlemlerin yürütülmesi, Cari hesapların güncellenmesi ve takibi, Periyodik olarak raporlama ve dökümantasyon işlemlerinin gerçekleştirilmesiGerektiğinde teklif hazırlama, satın alma fiyat çalışması yapabilmeDia programı üzerinden nakit akışı, stok durumu raporlaması yapabilecek.


> CEREN HANIM 05551675454 Üniversitelerin ilgili İktisat-İşletme-Muhasebe-Finans-Ekonomi bölümlerinden mezun, Ön muhasebe, stok takibi, raporlama, cari takibi, çek takibi konusunda en az 3 yıl tecrübeli, Tahsilat konusunda deneyimli, iletişimi kuvvetli, Dia programına hakim, Tercihen daha önce toptan malzemecide çalışmış. Erkek adaylar için askerliğini yapmış. MS Office Programlarını iyi derecede kullanabilen, Excel iyi derece Sayısal ve analitik düşünme becerisi güçlü ve detaylara özen gösteren, Yazılı ve sözlü iletişim becerisi kuvvetli, Prezentabl görünüme sahip, Planlama, organize etme ve koordinasyon becerilerine hakim olmak, Analitik düşünmek ve sonuç odaklı hareket edebilmek, İletişim becerilerinin gelişmiş olması ve takım çalışmasına yatkın olması, Disiplinli ve özverili çalışabilme kapasitesine sahip olmak, Dikkat ve sorumluluk bilincinin gelişmiş olması, Haftada 6 gün çalışabilecek, çalışma saatleri 08.00-18.00 ‘dır, Sakarya’da ikamet eden, Düzenli ve disiplinli bir çalışma yapısına sahip. Çok fonksiyonlu takımlarda çalışabilen ve öğrenme çevikliğine sahip,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 30- -45 (3.05.1994 - 4.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 30- -45 (3.05.1994 - 4.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MERKEZ MH MURAT SOĞANCIOĞLU CD NO7/2 ERENLER SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKYAZI , GEYVE , HENDEK , KARASU , KAYNARCA , SAKARYA MERKEZ , SAPANCA , KOCAALİ , PAMUKOVA , TARAKLI , FERİZLİ , KARAPÜRÇEK , SÖĞÜTLÜ , ADAPAZARI , ERENLER , ARİFİYE , SERDİVAN İrtibat Bilgileri : İsim : CEREN HANIM Ünvan : Telefon : 905551675454 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Akyazı
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905551675454

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg AKYAZI veya Edmeg Sakarya Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder