İŞ İLANI DETAYI

Firmamızda, Tarım ve Zirai aletleri satışı yapılmaktadır. Muhasebe programı olarak 'LOGO GO 3' Kullanılmaktadır. Ön Muhasebe departmanında; Stok takibi, Sevkiyat, Çek-Senet, Cari, Kasa, Fatura, Banka gibi işlemler takip edilecektir. Başvuru şahsen yapılacak olup, adresimiz; Araç muayene üstü Toki 5 Etap Karşısı Aşiyan sitesi alt kısmında Acıgöl-Aksaray yolu üzerindedir. Telefon ile müracaat kabul edilmeyecek olup, ilgili çalışma arkadaşlarımızın şahsen başvurması rica olunur.


Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeExcel programının bilinmesi halinde, kendisne kolaylıklar sağlayabilir. Alternatif çalışmalar ile işlerini hafifletebilir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 25- -45 (10.04.1999 - 18.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BOĞAZ KÖY ACIGÖL YOLU MEVKİ MERKEZ NEVŞEHİR NEVŞEHİR MERKEZ NEVŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : NEVŞEHİR MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Mevlüt BALTACI Ünvan : GENEL MÜDÜR Telefon : 905351000068 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Nevşehir
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905351000068

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Nevşehir İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder