İŞ İLANI DETAYI

Yapı marketimizin Ön Muhasebe departmanında çalıştırılmak üzere çalışma arkadaşları arayışımız bulunmaktadırE-irsaliye-e fatura-e-arşiv faturalarının düzenlenerek müşterilere gönderimini yapabilecek, analitik düşünen, çözüm odaklı, disipli çalışma arkadaşları aramaktayız.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıYapı marketimizin Ön Muhasebe departmanında çalıştırılmak üzere çalışma arkadaşları arayışımız bulunmaktadır. E-irsaliye-e fatura-e-arşiv faturalarının düzenlenerek müşterilere gönderimini yapabilecek, analitik düşünen, çözüm odaklı, disipli çalışma arkadaşları aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MÜSKEBİ MAH.KAPUZ CAD. NO.66/2ORTAKENT MUĞLA BODRUM MUĞLA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BODRUM İrtibat Bilgileri : İsim : FATOŞ AKMAN Ünvan : MUHASEBE SORUMLUSU Telefon : 902523586000 E-posta : fatosakman@onderler.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
İlçe : Bodrum
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902523586000
fatosakman@onderler.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Muğla ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Muğla, Edmeg BODRUM veya Edmeg Muğla Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Muğla ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder