İŞ İLANI DETAYI

Yeşilovacıkta faaliyet gösteren firmamız için ön muhasebe personeli alınacaktırŞehir dışından gelecek personel için kalacak yerimiz mevcuttur4 öğün yemek vardır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesien az 2 yıl tecrübeli


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AKDERE MH. (ÇETİNLER LOJİSTİK - MEDCEM) SİLİFKE MERSİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİLİFKE İrtibat Bilgileri : İsim : ELİF DUR Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 905375232020 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
İlçe : Silifke
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905375232020

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin, Edmeg SİLİFKE veya Edmeg Mersin Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder