İŞ İLANI DETAYI

Şirket gider faturalarının yevmiye kayıtlarının yapılmasıfatura ve yazar kasaAylık cari mutabakatlarının yapılması,Faturaların kesilmesi ve e-defter ve e-faturaların işlemlerinin yapılması,Banka yevmiye kayıtlarının yapılması,Banka hesaplarının kontrolü ve ödemeler doğrultusunda ayarlanması,Günlük ,haftalık ve aylık nakit akışının takibi,Ödeme planına göre banka talimatlarının hazırlanması ve işlemlerin yapılması, kayıtların yapılmasıİlgili kurum ve kuruluşlar ile ilişkilerin yönetilmesi,Banka hesaplarının kontrolü ve ödemeler doğrultusunda ayarlanması,Muhasebe kayıt ve takip süreçlerinin yapılmasıDosyaların arşiv, düzen ve dökümantasyon işlemlerinin yürütülmesi ve takip edilmesiCari hesap kayıtlarının açılışı ve takibinin yapılması


En az Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe Bölümü MezunuÖn muhasebe alanında en az 2 yıl tecrübesi olanMuhasebe Tercihen Netsis ve Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabileErkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek 25- -40 (19.10.1999 - 7.10.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SOMA ORGANİZE SANAYİ SİTESİ HATUN MAH.ŞEHİT MUHAMMED DURHAN CAD. NO:31 SOMA MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SOMA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : MURAT ŞAHİN Ünvan : FABRİKA MÜDÜRÜ Telefon : 905322883800 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
İlçe : Soma
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905322883800

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Manisa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Manisa, Edmeg Soma veya Edmeg Manisa Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Manisa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder