İŞ İLANI DETAYI

Batı Anadolu Demir Çelik olarak, dinamik ve profesyonel ekibimize katılacak bir Ön Muhasebe Elemanı arıyoruzBu pozisyon, muhasebe süreçlerinin etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak ve günlük finansal işlemleri düzenlemek için kritik bir rol oynayacaktır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeÖn muhasebe veya ilgili bir alanda en az 1 yıl deneyim.Lise veya ön lisans mezunu, tercihen muhasebe veya finans bölümlerinden mezun.MS Office programlarına ve muhasebe yazılımlarına hakim.Dikkatli, düzenli ve sorumluluk sahibi.İyi iletişim becerileri ve takım çalışmasına yatkın.Tercihen mali raporlama konusunda bilgi sahibi.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 19- -37 (11.10.2005 - 12.09.1987 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 23- -37 (11.10.2001 - 12.09.1987 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ATATÜRL MAH 229 SK BOŞ DEPO SİTESİ N0 7 TURGUTLU MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İZMİR , MANİSA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ORHAN ŞERİFOĞLU Ünvan : Telefon : 905443981846 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
İlçe : Turgutlu
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905443981846

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Manisa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Manisa, Edmeg Turgutlu veya Edmeg Manisa Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Manisa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder