İŞ İLANI DETAYI

Simya Metal firmasında çalıştırılmak üzere,Muhasebe süreçlerine hakim,E-fatura E-Arşiv E-İrsaliye işlem ve süreçlerini bilen,Tercihen mikro programını iyi derecede kullanabilen,Satış faturalarının ve irsaliyelerini kesebilen,Şirket prosedürleri çerçevesinde sorumluluk alanındaki evrakların kontrollerinin ve kayıtlarını yapabilecek,Ön muhasebe ve genel muhasebe evraklarının dosyalanması,Kayıtlarının tutulması ve raporlanması işlemlerini gerçekleştirebilecek personel alınacaktır.


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeEn az 2 yıl tecrübeli,Diksiyonu düzgün,İletişim becerisi kuvvetli,Planlama problem çözme becerisine sahip,Sorumluluk sahibi ve çözüm odaklı,Yoğun tempoda çalışabilecek iş takibi yapılabilecekAktif araç kullanabilen


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder