İŞ İLANI DETAYI

Geri dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren firmamıza ;İrsaliye ve fatura kesecek,Gelen irsaliye ve faturaları kontrol edecek,Amirlerinin verdiği işleri yerine getirecek,Dosyalamaları ve ofis dışı işleri yapacak personel aranmaktadır.


Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe 26 - 35 Yaş aralığında, Askerliğini yapmış, Sabıka kaydı olmayan, Fiziksel herhangi bir rahatsızlığı bulunmayan, Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyimli, Ehliyeti olup aktif araç kullanabilen, En az önlisans mezunu Dikkatli ve sorumluluk sahibi, Gebze - Darıca - Çayırova bölgelerinde ikamet eden personel alınacaktır.Lütfen görüşmeye gelmeden önce servis güzergahı hakkında bilgi ve randevu alınız.ÜCRET : YÜZYÜZE GÖRÜŞME ESNASINDA BELİRLENECEKTİR.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Çayırova
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Çayırova veya Edmeg Kocaeli Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder