İŞ İLANI DETAYI

Alış-satış faturaları, tahsilat ve tediye makbuzlarını sisteme işlemek,Banka işlemlerinin takibi, gelen tahsilatların sisteme işlenmesi,Cari hesap tahsilat raporunun hazırlanması,Cari hesapların takibi, mutabakatların yapılması ve raporlanması,Aylık BA-BS Mutabakatlarının yapılması ve raporlanması,Stok hareketlerinin ve ambar virmanlarının yapılması, stok kontrolü ve raporlanması E-fatura, E-arşiv fatura işleyişine hakim olmak.


Bilgisayar Kullanımı, İş TecrübesiTicaret Lisesi, Meslek Yüksek Okulu veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Ekip çalışmasına yatkın, çözüm odaklı düşünen,,İletişim kurma yeteneği kuvvetli, öngörü sahibiMasraf ve kar merkezine göre gider kayıtları konusunda bilgi sahibi,Aylık ve dönemsel olarak ilgili birimlere raporlama yapabilecek,Planlama, koordinasyon ve organizasyon yeteneği gelişmiş


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 25- -35 (20.04.1999 - 22.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -35 (20.04.1999 - 22.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SARIMEŞE MAH. DERE SOK. NO:46-1 KARTEPE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GÖLCÜK , İZMİT , KARTEPE , BAŞİSKELE İrtibat Bilgileri : İsim : DENİZ DEMİRCİ Ünvan : İDARİ İŞLER Telefon : 908505327466 E-posta : deniz@rhinotank.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gölcük
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 908505327466
deniz@rhinotank.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg GÖLCÜK veya Edmeg Kocaeli Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder