İŞ İLANI DETAYI

Günlük, Satış siparişlerin işlenmesi e-İrsaliye ve e-faturaların kesilmesi Entegratöre gönderilmesi ve dosyalanması, müşterilerimiz ile irtibat sağlayıp cari borç alacakları ve sevkiyat hakkında bilgi verilmesiAlıcı ve satıcı cari hesap mutabakatlarının yapılması,Muhasebe Müdürüne bağlı olarak, Ön muhasebe çerçevesinde yerine getirilmesi gereken tüm diğer işlerNot: Firmamız hakkında detaylı bilgi için www.anadoluinduksiyon.com.tr adresin ziyaret ediniz.İşyerimiz sanayi sitesi içerindedirBaşvuru yapmadan sitemizden gerekli bilgilere bakınız.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeGENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIIsıl işlem İndüksiyon sektörünün önde gelen firmalarından birisi olarak faaliyet gösteren ve hızla büyüyen şirketimizin gelişen ihtiyaçları çerçevesinde Muhasebe Departmanımızda istihdam edilmek üzere Ön Muhasebe Personeli aramaktayız. En az Lise mezunu, Tercihen Muhasebe bölümüMuhasebe deneyimi olan Hesap Planına vakıf tecrübeli,MS Office uygulamalarını etkin kullanabilen özellikle Excel bilen,Ön Muhasebeye hakim, Sipariş girişi E. Fatura kayıtları ve Cari mutabakatları yapabilen,Muhasebe programlarına hakim, Daha önceden ERP program kullanmış tercih sebebidirEvrak işlerinde düzenli, detayları takip eden, titiz, verimli iş takibi yapabilen, iletişim yeteneği güçlü,Sorumluluk alabilen, yazılı ve sözlü iletişim ve koordinasyon becerisi kuvvetli.Kocaeli Gebze, Darıca arasında ikamet eden Dilovası tarafına servis yoktur. Servis E5 güzergahından geçer.Ara mahallerere girmez detaylar yüzyüze konuşulur. 20- 35 yaş aralığında BAYAN Takım arkadaşı


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -38 (23.06.2004 - 26.03.1986 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SULTAN ORHAN MAH.S.S. HASKÖY SAN.SİTESİ 13/A BLOK NO:8 GEBZE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEBZE , DARICA İrtibat Bilgileri : İsim : Mustafa KÖKER Ünvan : Muhasebe Müdürü Telefon : 902626441653 E-posta : muhasebe@anadoluinduksiyon.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902626441653
muhasebe@anadoluinduksiyon.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg GEBZE veya Edmeg Kocaeli Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder