İŞ İLANI DETAYI

PVC DOĞRAMA - PANJUR - CAM BALKON İMALAT VE MONTAJI YAPAN FİRMAYA,Ms Office programlarını kullanabilenMuhasebe programlarından en az birini kullanmış olan tercihen net sim, zirveE-Fatura ve E-Arşiv sürecine hakimŞirket içi ve dışı mail trafiğini yönetebilecekCari hesap mutabakatlarını yapabilecekHaftalık Borç /Alacak listesi hazırlanması ve takibini yapabilecek,Gelen ve Giden faturaların takibi sisteme işlenmesiÇek Senet Nakit ve havale ödemelerinin sisteme kayıt yapılmasıŞirket adına vergi ,Sgk,Çek,Senet Fatura vbÖdemelerinin takibini yapabilecekBordro maaş pusula hesaplamasını bilenTECRÜBELİ PERSONEL ALINACAKTIR.ÇALIŞMA SAATLERİ HAFTA İÇİ 08.00-17.30 CUMARTESİ 08.00-13.00 PAZAR TATİLSERVİS MİMSİN İLDEM BEYAZŞEHİR FORUM TALASLÜTFEN KURUMA GELEREK YA DA AŞAĞIDAKİ ADIMLARI İZLEYEREK ONLİNE BAŞVURU SONRASI FİRMADAN RANDEVU ALARAK GÖRÜŞMEYE GİDİNİZ.İŞKUR SİSTEMİNE TC KİMLİK NUMARA VE ŞİFRENİZ İLE GİRİŞ YAPINIZ.ÖZGEÇMİŞ ALANINDA BULUNAN MESLEK BİLGİLERİNİZE İLANDAKİ MESLEĞİ EKLEYİNİZÖĞRENİM BİLGİLERİNİZ İLANIN ÖĞRENİM ŞARTINA UYGUN OLMALIDIR.İLANIN SOL ALT KISMINDA “BAŞVUR” BUTONUNA TIKLAYARAK BAŞVURUNUZU TAMAMLAYINIZ.


Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeSorumluluk sahibi


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 30- -40 (30.04.1994 - 5.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ESENTEPE MH.KERESTECİLER SİT. 89.SK.NO 51 KOCASİNAN KAYSERİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BÜNYAN , DEVELİ , FELAHİYE , İNCESU , PINARBAŞI/KAYSERİ , SARIOĞLAN , SARIZ , TOMARZA , YAHYALI , YEŞİLHİSAR , AKKIŞLA , TALAS , KOCASİNAN , MELİKGAZİ , HACILAR , ÖZVATAN , KAYSERİ/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Osman Gül Ünvan : iş veren Telefon : 905366251537 E-posta : osmangul@gulcam.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 18000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 25000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kayseri
İlçe : Bünyan
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905366251537
osmangul@gulcam.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kayseri ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kayseri, Edmeg BÜNYAN veya Edmeg Kayseri Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kayseri ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kayseri Geneli İş İlanları