İŞ İLANI DETAYI

Tonbullar Hazır Beton firmasında istihdam edilmek üzere;Banka, çek senet, alış, satış faturalarına ilişkin kayıtların şirket prosedürlerine uygun olarak zamanında, eksiksiz ve doğru işlenmesinin sağlanması,E-Fatura, E-Arşiv, E-İrsaliye ve diğer muhasebe evrak süreçlerinin takip edilmesi,Cari hesapların kontrolü, mutabakatı, tahsilat ve ödeme takibinin yapılması,Stok raporlarının hazırlanması,Tek düzen hesap planına ve yasal mevzuata uygun şekilde tüm muhasebe kayıtlarının kontrolünün gerçekleştirilmesi,İnsan Kaynakları alanında deneyimli Personel özlük İşleri bordro ve sgk işlemlerinin takibiişlemlerini yapabilecek deneyimli Bay-Bayan Ön Muhasebeci aranmaktadır.


İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe Tercihen Üniversitelerin İlgili bölümlerinden veya en az Ticaret Lisesi mezunu, Muhasebe alanında en az 3 yıl deneyime sahip, Tek düzen hesap planına hakim, LOGO GO3, Bordro Plus Programlarını ve Ofis Programlarını iyi derecede kullanabilen, E Fatura, E-Arşiv süreçlerine hakim, Analitik düşünebilen, Analiz ve Raporlama becerisine sahip, Ekip Çalışması, İş Takibi, Planlama ve Organizasyon yeteneği gelişmiş, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DEVREKANİ YOLU 10.KM. KASTAMONU MERKEZ KASTAMONU / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KASTAMONU MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : TONBULLAR HAZIR BETON Ünvan : Telefon : 903662140707 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kastamonu
İlçe : Kastamonu Merkez
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903662140707

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kastamonu ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kastamonu, Edmeg Kastamonu Merkez veya Edmeg Kastamonu Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kastamonu ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder