İŞ İLANI DETAYI

İzmir Torbalı da bulunan ambalaj atığı toplama ve ayırma işi yapan firmamızda çalıştırılmak üzere,Alış-satış faturalarının ve irsaliyelerinin kesilmesi,Şirket prosedürleri çerçevesinde evrakların mali kontrolleri ve kayıtların girilmesi,Ön muhasebe ve genel muhasebe evraklarının dosyalanması, kayıtlarının tutulması ve raporlanması,Ödeme ve alacak takiplerinin yapılması.Yazışma ve dosyalamalardan sorumlu,Ba-Bs ve cari mutabakatları üstlenebilecek,Dönem sonu işlemlerini Mali Müşavir ile yürütebilecek,Stok Sayım ve Koordinasyon süreçlerini yürütecek ve dönemsel stok hareketlerinin kontrolünü sağlayacakön muhasebe personeli aramaktayızTorbalı civarı servisimiz vardırCumartesi yarım gün çalışma vardır.


En az 1 yıl Muhasebe tecrübesi bulunan, NETSİS LOGO-3 Muhasebe Programını kullanabilen, MS Office programlarını etkin kullanabilen,E-Fatura, E-İrsaliye, E-Arşiv uygulamalarını kullanabilen, Yasal mevzuata uygun olarak şirketin ön muhasebe süreçlerini düzenli olarak yürütebilecek,Diksiyonu düzgün olan,İletişim becerileri kuvvetli,Planlama ve problem çözme yeteneğine sahip,Sorumluluk sahibi ve çözüm odaklı


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -30 (16.10.2004 - 17.09.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YEDİ EYLÜL MH. 5551 SK. İZMİR TORBALI TORBALI İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TORBALI İrtibat Bilgileri Ad Soyad : EMİNE NUR YAVUZOĞLU Ünvan : ÇEVRE YÜKSEK MÜHENDİSİ Telefon : 905458562570 E-posta : info@estoprak.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Torbalı
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905458562570
info@estoprak.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Torbalı veya Edmeg İzmir Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder