İŞ İLANI DETAYI

Firmamız, kargo taşımacılık ve ambar taşımacılığı işleri ile faaliyet göstermektedirTürkiyenin tamamında acenteliklerimi ve belli bölgelerde şubelerimiz vardırMerkezimiz lokasyon olarak İzmir-Pınarbaşı-Bornova semtindedirŞirketimiz de Muhasebe bölümü Genel muhasebe ve Ön Muhasebe departmanları olarak iki bölüme ayrılmıştırÖn Muhasebe departmanımız da günlük olarak e-fatura/e-arşiv satış faturaları kesilmektedirÖn Muhasebe departmanımızda görevlendirilecek, yetiştirilmek üzere çalışma arkadaşı aramaktayızÜcret görüşme esnasında konuşulacaktır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıBilgisayar kullanımı,E-Fatura düzenlenmesi,20-35 yaş arası kadın,Evli veya bekar farketmez,Ekip çalışmasına yatkın.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -35 (9.07.2004 - 10.06.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YUNUS EMRE MAH. 7402/7 SOKAK NO:19 PINARBAŞI - BORNOVA/İZMİR BORNOVA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BORNOVA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : OĞUZHAN TINAS Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI UZMANI Telefon : 905070520583 E-posta : oguzhantinas@yeninakkargo.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905070520583
oguzhantinas@yeninakkargo.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg BORNOVA veya Edmeg İzmir Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder