İŞ İLANI DETAYI

Firmamıza; aktif araç kullanabilen, Netsis bilgisi olan , fatura - irsaliye - cari mutabakat yapabilecek Netsis öğrenmeye açık yetiştirilmek üzere, banka ve resmi kurumlara evrak verip takip edebilecek, excel ve word kullanmayı bilen, 20-35 yaş arası erkek ön muhasebeci alınacaktırYemek kartı verilmektedir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıB sınıfı ehliyeti olan ve akitf araç kullanabilenTakım çalışmasına uygunBilgisayar bilgisi olan OrtaŞirket işleyişinde yardımcı olacak ofis personeli


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -35 (23.05.2004 - 14.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 1264 SOKAK ETİLER MAHALLESİ NO.2 BASMANE / İZMİR KONAK İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALİAĞA , BAYINDIR , BERGAMA , BORNOVA , ÇEŞME , DİKİLİ , FOÇA , KARABURUN , KARŞIYAKA , KEMALPAŞA , KINIK , KİRAZ , MENEMEN , ÖDEMİŞ , SEFERİHİSAR , SELÇUK , TİRE , TORBALI , URLA , BEYDAĞ , BUCA , KONAK , MENDERES , BALÇOVA , ÇİĞLİ , GAZİEMİR , NARLIDERE , GÜZELBAHÇE , BAYRAKLI , KARABAĞLAR , İZMİR/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Yusuf ERDEM Ünvan : Telefon : 905424254540 E-posta : muhasebe@superflyandco.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Aliağa
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905424254540
muhasebe@superflyandco.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg ALİAĞA veya Edmeg İzmir Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder