İŞ İLANI DETAYI

50 yıllık firmamızda uzun vadeli çalışacak Ön muhasebe BAYAN çalışma arkadaşı aramaktayız ,Deneyim olarak en az 3 sene ön muhasebe tecrübesi olan , Mikro , excel ve word programlarına hakim çok iyi derece kullanabilen , E fatura E irsaliye tecrübesi olanBir personel aramaktayız.Genel Nitelikler: En az 4 yıllık Üniversite mezunuMuhasebe ve ilgili alanlarda tecrübeye sahipMS Office uygulamalarına hakimİyi derecede muhasebe bilgisine sahipDikkatli, detay odaklı ve analitik düşünebilenİletişim becerileri güçlüTakım çalışmasına yatkınİş Tanımı: Günlük muhasebe kayıtlarının tutulmasıFaturaların düzenlenmesi ve takibiBanka işlemlerinin yürütülmesi ve takibiCari hesap mutabakatlarının yapılmasıYasal mevzuata uygun olarak belgelerin düzenlenmesi ve arşivlenmesiMEB onaylı kursumuzda mesul müdürlük yapılacak biz öğreteceğizMüşterilerin siparişlerinin alınması, onaylanması, faturalandırılacak ve ödemelerin alınması gibi işlemler yapılacak.Mesai: Pazartesi-Cumartesi 10:00-17:30 arasıdır.


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 25- -50 (18.09.1999 - 21.08.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : FAHRETTİN KERİM GÖKAY CAD. NO:61/A HASANPAŞA KADIKÖY İSTANBUL KADIKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KADIKÖY , KARTAL , ÜSKÜDAR , PENDİK , ÜMRANİYE , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ÖZLEM ARDIÇ Ünvan : Telefon : 905059900084 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kadıköy
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905059900084

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Kadıköy veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.