İŞ İLANI DETAYI

Şirketimize Ön Muhasebe Elemanı pozisyonu için iş ilanıŞirketimiz, gıda sektöründe lider bir şirket olarak faaliyet göstermektedir.Şirketimizde çalışmak üzere Ön Muhasebe Elemanı aramaktayız.Eğer siz de bu alanda deneyimli, sorumluluk sahibi ve dinamik bir profesyonel iseniz, sizi ekibimize katılmaya davet ediyoruz.İş Tanımı:- Şirketin günlük muhasebe işlemlerini gerçekleştirmek,- Fatura, makbuz ve diğer mali belgelerin kayıtlarını tutmak,- Muhasebe departmanının diğer görevlerine yardımcı olmak.


Şirketimizde çalışacak Ön Muhasebe Elemanı olarak sizden, iş disiplinine sahip olmanızı, sorumluluk alabilmenizi ve takımımıza enerji katmanızı bekliyoruz. Siz de ailemize katılmak isterseniz, başvurunuzu bekliyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MASLAK MAH. AHİ EVRAN CAD. POLARİS PLAZA NO:21 İÇİ KAPI NO:70 SARIYER/İSTANBUL SARIYER İSTANBUL ŞİŞLİ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BEŞİKTAŞ , BEYOĞLU , EYÜP , FATİH , GAZİOSMANPAŞA , SARIYER , ŞİŞLİ , ZEYTİNBURNU , KAĞITHANE , BAYRAMPAŞA , SULTANGAZİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Leyla Akan Ertürk Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905379110724 E-posta : personel@ans.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Şişli
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905379110724
personel@ans.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Şişli veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.