İŞ İLANI DETAYI

Ön muhasebe tutulacak.Fatura ve irsaliye düzenlenecekMali müşavire gönderilmek üzere her ay evraklar toplanacak.Personel işe giriş çıkışları takip edilecek, gerekli durumlarda bordro ve hesap pusulası düzenlenecek.Ödeme listeleri hazırlanacak, bu listeler düzenlenirken excel kullanıacak.Cari hesplar tutulacak.Bizim Hesap kullanmaktayız.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeAnalitik düşünebilecekİletişimi kuvvetliBilgisayar kullanmayı bilen, office programlarını iyi seviye kullanabilen özellikle excelEn az 2 yıl tecrübe sahibiSorun çözme yeteneği gelişmiş olançalışma arkadaşı aramaktayız.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kağıthane
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Kağıthane veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.