İŞ İLANI DETAYI

Üniversite mezunu, İngilice okuyup anlayacak ve yanıtlayacak kadar yetkin. E-ticaret ilanları oluşturabilme, instegram pinterest vs. uygulamalarda ve sayfa yönetimini yapabilecek. Basit uygulamada fatura kesme, cari mutabakatları yapacak kadar ön muhasebe deneyimi olan. Düzenli titiz ve dakik çalışma misyonunu benimsemiş tercihen tasarım programlarına meraklı. İnsan ilişkilerinde düzeyli 30 yaş ve üstü Bayan çalışma arkadaşı aranmaktadır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yabancı DilÜniversite mezunu, İngilice okuyup anlayacak ve yanıtlayacak kadar yetkin. E-ticaret ilanları oluşturabilme, instagram pinterest vs. uygulamalarda ve sayfa yönetimini yapabilecek. Basit uygulamada fatura kesme, cari mutabakatları yapacak kadar ön muhasebe deneyimi olan. Düzenli titiz ve dakik çalışma misyonunu benimsemiş tercihen tasarım programlarına meraklı. İnsan ilişkilerinde düzeyli 30 yaş ve üstü Bayan çalışma arkadaşı aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 30- -40 (31.03.1994 - 18.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YAKUPLU MAH. 59. SK. 86/1 BEYLİKDÜZÜ/İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ADALAR , BAKIRKÖY , BEŞİKTAŞ , BEYKOZ , BEYOĞLU , ÇATALCA , EYÜP , FATİH , GAZİOSMANPAŞA , KADIKÖY , KARTAL , SARIYER , SİLİVRİ , ŞİLE , ŞİŞLİ , ÜSKÜDAR , ZEYTİNBURNU , BÜYÜKÇEKMECE , KAĞITHANE , KÜÇÜKÇEKMECE , PENDİK , ÜMRANİYE , BAYRAMPAŞA , AVCILAR , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , GÜNGÖREN , MALTEPE , SULTANBEYLİ , TUZLA , ESENLER , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY , BAŞAKŞEHİR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ , ARNAVUTKÖY , SULTANGAZİ , İSTANBUL/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : İSMAİL DOLGUN Ünvan : MÜDÜR Telefon : 905326749251 E-posta : dolgunmakine@hotmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 20000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 20000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Adalar
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905326749251
dolgunmakine@hotmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.