İŞ İLANI DETAYI

İlgili muhasebe süreçlerinin yasal mevzuata uygun olarak yürütülmesi,E Fatura – E Arşiv – İhracat faturalarını kesebilecek, Alış ve Satış Faturalarını Tek Düzen Hesap Planına ve mevzuata göre kayıtlara alınması Cari hesap mutabakatları ve tahsilat süreçlerinin takibi,Günlük banka ve muhasebe işlemlerinin yürütülmesi,Resmi kurumlarla yapılabilecek işlemlerin takip edilmesi,Ödeme talimatları hazırlayarak süreçleri koordine etmek,


İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması1998 yılında Kurulan firmamız, Alg Life Tekstil Çocuk Hazır Giyim Sektöründe tanınmış markası ile yurtiçi ve uluslararası alanlarda varlığını göstermekte olup, her sezon çıkardığı koleksiyonlarında, kalitesini ve özgün tasarımlarını sergileyerek hızla büyümeye devam etmektedir. Sektöre atıldığımız günden bu yana hazır giyimdeki yetkinliğimizle ve uzman kadromuzla ileriye daha sağlam adımlar atmak istemekteyiz.Alg , Alme ve Essu markalarının büyümesine ve hedeflerine erişmesine katkı sağlayacak, dinamik, enerjik, yaratıcı ve yenilikçi Ön muhasebe ekip arkadaşı aramaktayız. Genel Nitelikler18-35 yaş aralığındaZirve Programını Bilen,Tercihen Bayan,Ticaret lisesi mezunu veya Üniversitelerin İşletme, İktisat, Ekonomi vb. bölümlerinden mezun,MS Office programlarına hakimDiksiyonu düzgünİş takibi konusunda dikkatli, sonuç odaklı, düzenli, hızlı ve titiz,İstenen pozisyonda minimum 2 yıl tecrübeli.Detaylara dikkat edenİş disiplini olan


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -35 (26.09.2006 - 28.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TEKSTİLKENT MAH. 14 NOLU CAD. NO:18 (HANEDAN PLAZA ARKASI) ŞAHİNBEY GAZİANTEP / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ARABAN , İSLAHİYE , NİZİP , OĞUZELİ , YAVUZELİ , ŞAHİNBEY , ŞEHİTKAMİL , KARKAMIŞ , NURDAĞI , GAZİANTEP/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Pınar Hanım Ünvan : Telefon : 905318866922 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
İlçe : Şahinbey
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905318866922

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Gaziantep ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Gaziantep, Edmeg Şahinbey veya Edmeg Gaziantep Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Gaziantep ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder