İŞ İLANI DETAYI

EMRESAN UN Gıda SanTic.LtdŞti.’ de çalıştırılmak üzere;- Askerliğini yapmış,- 22- 40 yaş aralığında,-Mikro muhasebe programını aktif kullanan,- Daha önce ithalat ve ihracat yapan gıda firmalarında çalışmış,- Tercihen Dahili İşlemde İzin Belgesi DİİB hazırlama, kapatma takip etme sürecini bilen- Microsoft Office programlarına hâkim,- En az önlisans mezunu,-Resmi muhasabe evrakları hazırlama ve işleyişini bilen,- Kendini geliştirmeye açık, diksiyonu düzgün, kılık kıyafetine dikkat eden, Bay Muhasebe elemanları alınacaktır.Görüşmeler yüz yüze olacaktır.Lütfen aramadan önce whatsapp veya mail olarak cv gönderiniz.İLETİŞİMTugay AYTEKİN Cep: 0507 706 91 69mail: tugayaytekin@emresanun.com LÜTFEN YUKARDAKİ KRİTERLERİ DETAYLICA OKUYUNUZUYUŞMAYAN KRİTER OLDUĞU TAKTİRDE BAŞVURU YAPMAYINIZ.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeEMRESAN UN Gıda San. Tic.Ltd. Şti.’ de çalıştırılmak üzere;- Askerliğini yapmış,- 22- 40 yaş aralığında,-Mikro muhasebe programını aktif kullanan,- Daha önce ithalat ve ihracat yapan gıda firmalarında çalışmış,- Tercihen Dahili İşlemde İzin Belgesi DİİB hazırlama, kapatma takip etme sürecini bilen- Microsoft Office programlarına hâkim,- En az önlisans mezunu,-Resmi muhasabe evrakları hazırlama ve işleyişini bilen,- Kendini geliştirmeye açık, diksiyonu düzgün, kılık kıyafetine dikkat eden, Bay Muhasebe elemanları alınacaktır.Görüşmeler yüz yüze olacaktır.Lütfen aramadan önce whatsapp veya mail olarak cv gönderiniz.İLETİŞİMTugay AYTEKİN Cep: 0507 706 91 69mail: tugayaytekin@emresanun.com LÜTFEN YUKARDAKİ KRİTERLERİ DETAYLICA OKUYUNUZ. UYUŞMAYAN KRİTER OLDUĞU TAKTİRDE BAŞVURU YAPMAYINIZ.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 1 OSB 83112 CAD. NO:5 ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ŞAHİNBEY , ŞEHİTKAMİL , GAZİANTEP/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : TUGAY AYTEKİN Ünvan : MÜDÜR Telefon : 905077069169 E-posta : tugayaytekin@emresanun.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
İlçe : Şahinbey
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905077069169
tugayaytekin@emresanun.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Gaziantep ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Gaziantep, Edmeg ŞAHİNBEY veya Edmeg Gaziantep Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Gaziantep ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Gaziantep İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Gaziantep Geneli İş İlanları