İŞ İLANI DETAYI

ÖN MUHASEBE KONUSUNDA EN AZ 2-3 YIL DENEYİMLİ,KASA HESABI,MALİYET HESABI, BANKA KREDİ VE LİMİTLERİ KONUSUNDA DENEYİMLİ VE BİLGİLİ,PERSONEL MAAŞ VE BORDRO DÜZENLEMELERİ YAPABİLECEK PERSONEL alınacaktır.çalışma saatleri 08:00-18:00yemek ve servis desteği sağlanmaktadırİŞKUR Sistemden başvuru yaptıktan sonra firmayla görüşmeye gidebilirsiniz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeÖN MUHASEBE KOUSUNDA DENEYİMLİE FATURA E ARSİV İŞLERİNE HAKİMMALIYET HESABI ,KASA HESABI TUTABİLECEK,BANKA LİMİT VE KREDİ KONUSUNDA TECRÜBELİ VE TAKIP SAĞLAYABİLECEKAKTİF,GİRİŞKEN,ÇÖZÜM ODAKLI


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
İlçe : Odunpazarı
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Eskişehir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Eskişehir, Edmeg Odunpazarı veya Edmeg Eskişehir Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Eskişehir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder