İŞ İLANI DETAYI

Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren işyeri için tercihen ticaret lisesi mezunu kadın ön muhasebeci alınacaktır.servis imkanı vardır.İşkur sisteminden başvuru yapıldıktan sonra işyeri ile yüzyüze iletişime geçilmelidir.


Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeMUHASEBE VE FİNANS


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -4027.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Organize San.Böl.8.Cad.No:14 ODUNPAZARI ESKİŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ESKİŞEHİR MERKEZ , ODUNPAZARI , TEPEBAŞI İrtibat Bilgileri : İsim : Alime Hanım Ünvan : İşyeri yetkilisi Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Eskişehir ESBOR PLASTİK VE İNŞYAPI ELEMANLARISAN.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Eskişehir Geneli İş İlanları