İŞ İLANI DETAYI

Erzurum merkez depomuzda görevlendirilmek üzere deneyimli veya öğrenime açık 1 adet bay ön muhasebe elemanı alınacaktırBaşvurular şahsen yüz yüze iş yerimizde yapılacaktırNOT: BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN İŞVEREN İLE İLETİŞİME GEÇMELERİ GEREKMEKTEDİR.


Erzurum merkez depomuzda görevlendirilmek üzere deneyimli veya öğrenime açık 1 adet bay ön muhasebe elemanı alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KURTULUŞ MAH. SANAYİ KERESTECİLER SİTESİ YAKUTİYE ERZURUM / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ERZURUM MERKEZ , PALANDÖKEN , YAKUTİYE İrtibat Bilgileri : İsim : YÜCEL TATLI Ünvan : Telefon : 905339386178 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Erzurum
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905339386178

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Erzurum İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Erzurum Geneli İş İlanları