İŞ İLANI DETAYI

FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TECRÜBELİ ÖN MUHASEBECİ ARANMAKTADIRE- fatura kesebilecek, cari hesapların kontrolünü sağlayabilecek, personelin puantajlarını hesaplayıp maaş ve giriş evraklarını düzenleyebilecek ön muhasebe işlerinde deneyimli bayan çalışma arkadaşı aramaktayız.müracatın randevu alarak bizzat yapılması rica olunurMaaş görüşme sırasında belirlenecektirSGK+YEMEK+ SERVİS DESTEĞİ vardırServisin gitmediği yerlere yol ücreti verilecektir.


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeFİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TECRÜBELİ ÖN MUHASEBECİ ARANMAKTADIR. e- fatura kesebilecek, cari hesapların kontrolünü sağlayabilecek, personelin puantajlarını hesaplayıp maaş ve giriş evraklarını düzenleyebilecek ön muhasebe işlerinde deneyimli bayan çalışma arkadaşı aramaktayız.müracatın randevu alarak bizzat yapılması rica olunur. maaş görüşme sırasında belirlenecektir. SGK+YEMEK+ SERVİS DESTEĞİ vardır. servisin gitmediği yerlere yol ücreti verilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇERKEZ TAŞKÖPRÜ KÖYÜ YOLU NO.1 DÜZCE MERKEZ DÜZCE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DÜZCE MERKEZ , CUMAYERİ , GÖLYAKA , ÇİLİMLİ , GÜMÜŞOVA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : AYHAN ÖLÜÇ Ünvan : MÜDÜR Telefon : 903805375512 E-posta : egemak_master@hotmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği En Az Ücret : 17002,2 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903805375512
egemak_master@hotmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Düzce Geneli İş İlanları