İŞ İLANI DETAYI

Firmamız seval et tavuk ürünleri san tic.ltd.ştiPiliç eti dağıtım departmanında , çorum - merkez gimat gıda toptancılar sitesindeki ofisimizde çalışırılmak üzere bayan ön muhasebe personeli alımı yapılcaktır.e-fatura , e-irsaliye personel özlük dosyasıstok takibialım faturaları işlemesibanka işlemlerinin yapılması ve takibi servis imkanı sağlanmaktadır.müracaatların cv ile birlikte şahsen müracaat edilmesi gerekmektedir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübeözel sektörde çalışmış en az 2-3 yıl muhasebe deneyimi olan.ticari program kullanmayı ve office programları kullanmayı bilen.uzun yıllar çalışabilecek.öğrenmeye ve gelişime açık çalışma arkadaşları aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -45 (15.10.2004 - 16.09.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AKKENT MAH GİMAT 10.SOKAK ÇORUM MERKEZ ÇORUM MERKEZ ÇORUM / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇORUM MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : YASİN KURMAN Ünvan : Telefon : 905388907667 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çorum
İlçe : Çorum Merkez
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905388907667

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Çorum ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Çorum, Edmeg Çorum Merkez veya Edmeg Çorum Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Çorum ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder