İŞ İLANI DETAYI

-En az lise, tercihen önlisans mezunu,-Tercihen perakende sektöründe ve benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyim sahibi,-İyi derecede Excel bilgisi olan, raporlama yapabilen Tercihen MİCRO modül bilgisine sahip-Depo ve lojistik operasyonlarında deneyimli,-B sınıf ehliyeti olan,-Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,-Bursa’da ikamet eden.-Merkez, depo ve şubelerde oluşabilecek arızaların tespiti ve giderilmesi konusunda tecrübeli-Tercihen 20-35 yaş arası Hafta içi 08:00-17:00Cumartesi günü 08:00-14:00Pazar izinli.


-Depo ve şube Micro sisteminde ürün ana verilerinin ve parametrelerinin girilmesi,-Depo ve şube Micro sisteminde ortaya çıkan ve operasyonu aksatan hataların tespit edilip düzeltilmesi,-Depo ve şube stok doğruluğunun düzenli olarak takip edilip, depo stok sayımlarına ilişkin sistemsel işlemlerinin yürütülmesi,-Depo ve şube faaliyetlerine ilişkin raporların oluşturulması,-Tüm evrakların şirket ve mali kurallara uygun olarak dosyalanması.-Satınalma yöneticilerinden gelen talepler doğrultusunda çalışmalar yapmak.-Şubelerden gelen faturaların sisteme işlenmesiİŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDEBİLİRSİNİZ - ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDEBİLİRSİNİZ.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DEMİRCİ MH. DEMİRCİYOLU CD. NO:34 NİLÜFER BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : NİLÜFER , OSMANGAZİ , YILDIRIM İrtibat Bilgileri Ad Soyad : SEDEF YAMAN Ünvan : Telefon : 905051878172 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Nilüfer
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905051878172

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg Nilüfer veya Edmeg Bursa Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder