İŞ İLANI DETAYI

Elektronik terazi ve baskül imalatı yapan firmamızda istihdam edilmek üzere;Fatura giriş-çıkış, irsaliye, iş takibi, vbİşlemlerinin takibinin yapılması,Stok kartları ve yeni müşteri cari hesaplarının açılış işlemlerinin yapılması,Gelen ve giden evraklarının dosyalanması,Her türlü harcama ve gider evrakının takip edilmesi,Personel özlük dosyalarının takip edilmesi,Ön muhasebenin tutulması ve raporlanması,Cari Hesap mutabakatlarının yapılması,Maaş ödemelerinin yapılması,İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİRŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.”


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe Genel Muhasebe ve Ön Muhasebe Konusunda Deneyimli Tercihen Zirve Programını Bilen E-arşiv, E-Fatura Sistemi Bilgisi Olan Office Uygulamalarına Hakim Diksiyonu Düzgün İnsan İlişkileri Kuvvetli Çözüm Odaklı Çalışabilecek Ekip Çalışmasına Yatkın Alanında En Az 2 Yıl Tecrübeli Gerektiğinde Fazla mesai Yapabilecek 40 Yaşını AşmamışÇalışma saatleri 08:30-18:00 dir.Cumartesi 08:30-12:30 dur.Servis bazı bölgelerde mevcut olup uymayanlara yol ücreti verilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -40 (24.05.2004 - 26.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -40 (24.05.2004 - 26.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ALTINOVA MAH. 2.SAVAŞ SK. NO:30 OSMANGAZİ BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : NİLÜFER , OSMANGAZİ , YILDIRIM , GÜRSU , KESTEL , BURSA/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : YUSUF ERDEN Ünvan : Telefon : 905531340616 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Nilüfer
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905531340616

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg NİLÜFER veya Edmeg Bursa Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder