İŞ İLANI DETAYI

NAS CONCEPT İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ bünyesinde; ÖN MUHASEBECİ mesleğinde istihdam edilmek üzere çalışma arkadaşı aranmaktadır.Muhasebe kayıtlarının günlük olarak tutulması,Fiş-faturaların günlük girişlerinin yapılıp, raporlama yapılması,Mali Müşavir için gerekli olan bildirimlerin zamanında yapılması,Ödemelerin takip edilmesi,,Resmi yazışmaların hazırlanması,İlgili finansal ve Lojistik dokümantasyonun ve arşivlemenin yapılması,Çalışanları ile ilgili gerekli evrakların ve kayıtların tutulması,Vb.


Meslek tecrübesi olan ya da öğrenme isteğine sahip,MS Office programlarına hakim,Üniversitelerin İlgili bölümlerinden ve en az önlisans mezunu,E Fatura programlarını iyi derecede kullanabilen,İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerileri yüksek, pozitif,Takım çalışmasına yatkın, çalışkan, hevesli, gelişime açık,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 25- -35 (31.08.1999 - 6.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : CUMHURİYET MH. CANDAN TARHAN BLV. NO:15/32 KUŞADASI KUŞADASI AYDIN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KUŞADASI , SÖKE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Cengiz Bey Ünvan : Yetkili Telefon : 905422053813 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
İlçe : Kuşadası
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905422053813

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Aydın ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Aydın, Edmeg Kuşadası veya Edmeg Aydın Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Aydın ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder