İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIŞirketimizin Yeni Emek Mahallesi ,Ceyhan Caddesi Migros jet Yanı üzerinde yer alan Ofisimizde görev yapmak üzere;En az lise mezunu olan,LOGO programına hakim,MS Office programlarını etkin olarak kullanabilen,Benzer pozisyonlarda en az 5 yıl deneyimli,Ön Muhasebe Elemanı olarak görev alabilecek iş arkadaşına ihtiyaç duyulmaktadırİŞ TANIMILOGO programı üzerinden alım irsaliyelerinin günlük olarak girişlerinin yapılarak faturalandırılması ve arşivlenmesi,Banka verilerinin günlük olarak LOGO programına girilmesi,Satın alma faturalarının doğruluğunun kontolünün sağlanması ve LOGO sistemine aktarılması,Satış Faturalarının Düzenlenmesi,E-fatura portalı üzerinden firmamıza düzenlenen faturaların düzenli olarak kontrol edilmesi, gerekli işlemlerinin yapılması ve arşivlenmesi,Firma araç işlemlerinin takibi,Şirketimiz Ofisi şuanda Akdeniz Yeşil Sanayi Sitesindedir 03.08.2024 Tarihinde çalışma adresine taşınacaktır03.08.2024 Sonrası Çalışma Adresi : Yeni Emek Mahallesi ,Ceyhan Caddesi Migros jet Yanı Muhasebe Deneyimi Olması önemlidir.


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeGENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIŞirketimizin Yeni Emek Mahallesi ,Ceyhan Caddesi Migros jet Yanı üzerinde yer alan Ofisimizde görev yapmak üzere;En az lise mezunu olan,LOGO programına hakim,MS Office programlarını etkin olarak kullanabilen,Benzer pozisyonlarda en az 5 yıl deneyimli,Ön Muhasebe Elemanı olarak görev alabilecek iş arkadaşına ihtiyaç duyulmaktadır. İŞ TANIMILOGO programı üzerinden alım irsaliyelerinin günlük olarak girişlerinin yapılarak faturalandırılması ve arşivlenmesi,Banka verilerinin günlük olarak LOGO programına girilmesi,Satın alma faturalarının doğruluğunun kontolünün sağlanması ve LOGO sistemine aktarılması,Satış Faturalarının Düzenlenmesi,E-fatura portalı üzerinden firmamıza düzenlenen faturaların düzenli olarak kontrol edilmesi, gerekli işlemlerinin yapılması ve arşivlenmesi,Firma araç işlemlerinin takibi,Şirketimiz Ofisi şuanda Akdeniz Yeşil Sanayi Sitesindedir 03.08.2024 Tarihinde çalışma adresine taşınacaktır. 03.08.2024 Sonrası Çalışma Adresi : Yeni Emek Mahallesi ,Ceyhan Caddesi Migros jet Yanı Muhasebe Deneyimi Olması önemlidir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
İlçe : Kepez
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya, Edmeg Kepez veya Edmeg Antalya Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder