İŞ İLANI DETAYI

YENİ ANADOLU PLASTİK olarak, Ankara ilinde Yenimahalle ilçesinde bulunan ofisimizde görevlendirilmek üzere ön muhasebe alanında tecrübeli bir takım arkadaşı arıyoruzDinamik ve büyüyen bir firmada çalışma fırsatı yakalayarak kariyerinize yön vermek isterseniz başvurunuzu bekliyoruz.İş Tanımı Günlük muhasebe kayıtlarını tutmak ve belge kontrollerini gerçekleştirmekFatura ve irsaliye işlemlerini düzenlemek ve takibini yapmakAynı zamanda muhasebe evraklarının dosyalanması ve arşivlenmesini sağlamakFinansal raporların hazırlanmasına destek olunmasıBanka ve kasa işlemlerinin takibini yapmakGerektiğin de müşteri ve tedarikçilerle iletişim kurabilecekTercihen ERP bilen.


Genel Nitelikler Ön muhasebe konusunda en az 2 yıl deneyim sahibi olmak. MS Office programlarına hakim olmak. Detaylara önem veren, dikkatli ve sistematik çalışma yeteneği. Zirve muhasebe programlarını etkin bir şekilde kullanabilmek. İletişim becerileri güçlü, güler yüzlü ve takım çalışmasına yatkın olmak. Analitik düşünce yeteneğine sahip. Tercihen yönetici asistanlık tecrübesi olan. Süreç de satış ve satın alma da kariyer yapmayı planlayan ve yatkınlığı olan. Aktif araç kullanan.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -40 (8.11.1999 - 11.10.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -40 (8.11.1999 - 11.10.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SUSUZ MAHALLESİ 3783 CADDE NO: 9/1 YENİMAHALLE ANKARA YENİMAHALLE ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YENİMAHALLE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Ebru Ceylan Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905359784022 E-posta : ik@yenianadolu.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Yenimahalle
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905359784022
ik@yenianadolu.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Yenimahalle veya Edmeg Ankara Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder