İŞ İLANI DETAYI

En az 1-3 yıl deneyimli, kadın çalışma arkadaşı arıyoruz.


Genel muhasebe birimi ile bağlantılı olmak,Günlük olarak muhasebe, pos ve kasa kayıtlarını tutmak,Vergi ödemelerinin takibini gerçekleştirmek,Muhasebe kayıtlarının kanuna uygun ve zamanında yapılabilmesi için evrak düzenlemek,Stok takibi yapmak,Sisteme veri girişi yapmak,İlgili raporlamaları yerine getirmek ve bunların arşivlenmesi ile ilgilenmek.Satış odaklı olması ve diksiyonun iyi olması gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İvedikköy Mah. Melih Gökçek Bulvarı OSB Türk Plaza No : 140/16 ( Tüv Türk Çapraz karşısı Corner 1 Yanı ) YENİMAHALLE ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Ayşenur Hn Ünvan : Telefon : 905306061046 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Yenimahalle
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905306061046

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Yenimahalle veya Edmeg Ankara Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder