İŞ İLANI DETAYI

Yetiştirilmek üzere ; İnşaat demiri satışı ile uğraşan firmamıza; “ön muhasebe ve büro işlemleri elemanı” kadrosunda istihdam edilmek üzere, ticaret meslek lisesi muhasebe- bilgisayarlı muhasebe bölümünden mezun veya; 2 yıllık üniversitelerin ön lisans muhasebe bölümünden mezun olan elemanlar alınacaktırMin0-3 yıl iş tecrübesi gerekmektedirYeni mezun olabilir Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olma ya da muaf olma şartı mevcutturErkek aday tercih sebebidir.Firmamız batıkent istanbul yolu üzerindedirUlaşım sıkıntısı olmayan adaylar tercih sebebidir.İş tanımıŞirket içi görev tanımı;1- ön muhasebe işlemleri;Fatura, irsaliye düzenlenmesi, kontrolleri, işlenmesi, girdi, çıktı kontrolleri, stok takip, cari hesap alacak ve tahsilat işlemleri vb.2- büro işlemleri : teklif hazırlama, malzeme alım- satım ve sipariş işlemlerinin yazışmalarını yapma, sevkiyat kontrolü, nakliye ayarlama vb.Şirketimizde görevlendirilecek bu kadronun, her türlü ofis işlerine hakimiyetini aramaktayızÖn muhasebe- büro -yazışmalar -e- maıl gönderme- e-maıl takibi - teklif hazırlama- sipariş alma- sevk işlemleri vb Excel kullanabilmelidirŞirketimiz muhasebe programı ; logo go plus ' tır.Adaylar cv lerini anadoludemir.muhasebe@gmail.com.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması İnşaat demiri satışı ile uğraşan firmamıza; “ön muhasebe ve büro işlemleri elemanı” kadrosunda istihdam edilmek üzere, ticaret meslek lisesi muhasebe- bilgisayarlı muhasebe bölümünden mezun veya; 2 yıllık üniversitelerin ön lisans muhasebe bölümünden mezun olan elemanlar alınacaktır. Min. 0-3 yıl iş tecrübesi gerekmektedir. Yeni mezun olabilir Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olma ya da muaf olma şartı mevcuttur. Erkek aday tercih sebebidir.Firmamız batıkent istanbul yolu üzerindedir. Ulaşım sıkıntısı olmayan adaylar tercih sebebidir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -40 (20.04.2006 - 22.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İSTANBUL YOLU 13. KM. NO:52 BATIKENT YENİMAHALLE ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALTINDAĞ , AYAŞ , BALA , BEYPAZARI , ÇAMLIDERE , ÇANKAYA , ÇUBUK , ELMADAĞ , GÜDÜL , HAYMANA , KALECİK , KIZILCAHAMAM , NALLIHAN , POLATLI , ŞEREFLİKOÇHİSAR , YENİMAHALLE , GÖLBAŞI/ANKARA , KEÇİÖREN , MAMAK , SİNCAN , KAHRAMAN KAZAN , AKYURT , ETİMESGUT , EVREN , PURSAKLAR , ANKARA/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : İSMAİL KAYAASLAN Ünvan : GENEL MÜDÜR V. Telefon : 903122780259 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Altındağ
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903122780259

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg ALTINDAĞ veya Edmeg Ankara Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Ankara İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder