İŞ İLANI DETAYI

Beyaz Eşya ve elektronik ürünler mağazamızın firma hedef ve politikalarına uygun olarak muhasebe departmanında satış ile ilgili işlemleri ve satış potansiyelini analiz etmek, rekabet uygulamalarını takip etmek, satış arttırıcı faaliyetleri önermek ve kabul gören önerilerin gerçekleşmesini sağlamakŞirket satış hedefleri ile uyumlu bireysel hedeflerini gerçekleştirmek.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıŞirketimiz muhasebe bölümünde çalıştırılmak üzere Bayan Amasya Merkezde ikamet etmekte olan. Yönetim tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak müşteri ile bire bir ilgilenip, e-fatura, e-irsaliye kesimi ile ilgilenecek, servis yönlendirmelerini yapabilecek, microsoft Office programlarını kullanabilen, Tahsilat ve ödeme takiplerinin yapılması, çalışmaya, kendini geliştirmeye, öğrenmeye hevesli, Esnek çalışma saatlerine, Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, Planlama ve takip yönü kuvvetli, düzenli ve titiz çalışan, İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın, Sonuç odaklı, analitik düşünen, hızlı ve doğru raporlama yapabilecek çalışma arkadaşları arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MUSTAFA KEMAL PAŞA CADDESİ ÖZKÖK APARTMANI NO:50 AMASYA MERKEZ AMASYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AMASYA MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : BERKANT DİNÇEL Ünvan : Telefon : 905436561410 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Amasya
İlçe : Amasya Merkez
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905436561410

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Amasya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Amasya, Edmeg Amasya Merkez veya Edmeg Amasya Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Amasya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder