İŞ İLANI DETAYI

yapı kimyasalı ve yalıtım ürünleri imalatı yapılan fabrikamızda, vega muhasebe programı kullanılmaktadır. bu programı kullanmayı bilecek ayrıca müşterilere yanıt verecek gelen giden evrakları kayıt altına alabilecek stok fişlerini düzenli olarak işleyecek genel olarak ön muhasebe işleri yapacaktır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübeön muhasebe alanında tecrübe kazanmış vega programını ve pc yi iyi kullanabilen müşteri ilişkilerinde iletişim ve ifade problemi yaşamayacak özelliklere sahip olmalı.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 25- -45 (10.04.1999 - 19.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KOZA MAH İPEK CAD NO:103/1 MERKEZ AMASYA AMASYA MERKEZ AMASYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AMASYA MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : HABİBE DÜMEN Ünvan : MUHASEBE Telefon : 903582125756 E-posta : info@minersan.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği En Az Ücret : 17002,2 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Amasya
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903582125756
info@minersan.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder