İŞ İLANI DETAYI

Adana/Sarıçam AOSB Doğu Sanayi Sitesi de kapı pencere conta üretimi ve Dış Ticaret yapan firmamızda görevlendirmek üzere “Ön Muhasebe Elemanı” arayışımız bulunmaktadır.GENEL NİTELİKLERÖn lisans veya lisans mezunu,Tercihen ön muhasebe konusunda 2 yıl tecrübeli,Tercihen Logo Netsis Wings Entegre programı kullanabilen,MS Office programlarını aktif şekilde kullanabilen,Problem çözme yeteneği gelişmiş, çözüm odaklı,Disiplinli, düzenli, takipçi, aynı anda farklı iş akışlarını yönetebilecek,İş hayatında sürekliliğe önem veren,İletişim becerileri yüksek, sorumluluk bilinci ile hareket eden,30 yaşını aşmamış kadın,Görüşme sağlayacak kişilerin sayfanın en altında yer alan BAŞVUR butonuna tıklaması ve dudu@rocplast.com adresine CV göndermeleri gerekmektedir


İŞ TANIMIGenel muhasebe birimi ile bağlantılı olmak,Veri kayıt girişi ve cari hesap işlemlerini yapmak,E-Fatura E-Arşiv faturalarını kesmek ve gelen faturaların muhasebe kaydını yapmakAlış ve satış faturaları, makbuz, dekont, personel formları vb. evrakların düzenlenmesi ve takibinin sağlanması, istenen raporlamaları yapmak,SGK, vergi dairesi, banka gibi resmi dairelerdeki işlemleri gerçekleştirmek,İlgili raporlamaları yerine getirmek ve bunların arşivlenmesi ile ilgilenmek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -304.04.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ACIDERE MAH. 6695 SK. NO:18/C DOĞU SANAYİ SİTESİ SARIÇAM ADANA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SEYHAN , YÜREĞİR , ÇUKUROVA , SARIÇAM , ADANA /MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta : dudu@rocplast.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Adana
İlçe : Seyhan
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
dudu@rocplast.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Adana ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Adana, Edmeg SEYHAN veya Edmeg Adana Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Adana ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder