İŞ İLANI DETAYI

Ön Muhasebe Elemanı Firmamız yapı malzemeleri sektöründe faaliyet göstermekte olup firmamızda kaba inşaat malzemelerinin toptan satışı yapılmaktadırAğırlıklı inşaat demiri olmak üzere 20 yıldır yapı kaba inşaat malzemelerinin fabrikalardan alım ve tüccarlara satış, sevkiyat ve organizasyonunu gerçekleştiriyoruzHalihazırda Ön Muhasebe pozisyonunda çalışabilecek 'bir' eleman/çalışan alınacaktırHafta içi 09:00-18:30 c.ertesi 09:00-16:30 Maaş konusu ve meblağı başvurunuz değerlendirmeye alındığında gündeme alınacaktır.


Microsoft Office programları ve mikro muhasebe programı kullanımında yetkin, 25-40 yaş arası erkek yada kadın, Erkek adaylar için tercihen askerliğini yapmış Deneyim süresi en az 2 yıl, Ulaşım kolaylığı açısından Bağcılar ilçesine yakın ve komşu ilçelerde ikametgahın bulunması tercih sebebidir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bağcılar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Yüzbaşıoğulları İnşaat Malzemeleri-Bekir Yıldıran İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Ön Muhasebe Sorumlusu iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Bağcılar veya Edmeg İstanbul Ön Muhasebe Sorumlusu gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İstanbul İş İlanları (Tamamı)